GYÁSZFELDOLGOZÁS

Hogyan dolgozzuk el szeretteink halálát, a válást és más fájdalmas veszteségeket?

... mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt...

Amennyiben van friss vagy évek óta hordozott gyásza vagy más veszteségélménye,  ajánlom az alábbi lehetőséget:

Egy résztvevő ajánlása: 

Szeretteim közül sokan eltávoztak, ezáltal sok fájdalmat hordoztam. Amikor városunkban meghirdetésre került a Gyászfeldolgozó tanfolyam, jelentkeztem.Megtanultam a szívvel-lélekkel való hallgatást, a teljes figyelemmel való odafordulást embertársaim felé. Ez a technika annyira megtetszett, hogy azóta is alkalmazom.Számomra idegeneket is tudok "értőn" hallgatni és ez rám is jótékonyan hat. A tanfolyam után azt tapasztaltam, hogy türelmesebb lettem, és sokkal megbocsájtóbb.Ma már nem zaklat fel, ha szeretteim haláláról kérdezgetnek. Mások emberi gyengeségén, jellemének hibáin régebben bosszankodtam, ma már csak nevetek rajta.Szívből ajánlom mindenkinek a Gyászfeldolgozó tanfolyam elvégzését. Szeretettel: K.I.E

CSOPORTOS GYÁSZ- ÉS VESZTESÉGFELDOLGOZÁS MAKÓN 

Következő csoport indul: 

2019. április 5-én 16:15-től a program ismertetése

JELENTKEZÉS

Helyszín: 6900 Makó, Szent István tér 22/B 

Baráti Eszter Kinga Gyászfeldolgozás Módszer Specialista gyász- és veszteségfeldolgozás csoportot indít Makón. A  csoport tagjai heti másfél órát dolgoznak együtt azon, hogy elsajátítsák a Gyászfeldolgozás Módszer önsegítő cselekvésprogramját.

A 8 hét alatt a gyászoló megismerkedik a gyász jellemzőivel, azokkal a belénk ivódott sztereotípiákkal, melyek miatt nehezen tudjuk feldolgozni veszteségeinket, azokat az átmeneti energiafelszabadítókat, melyeket hiába használunk a gyász enyhítésére, és azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy feldolgozatlan veszteséggel éljük az életünket. Minden gyász egyedi, mivel mindenki egyedi. A csoportos program alatt elkészítjük saját veszteségdiagramunkat, és egy elveszített személlyel elkészítjük első kapcsolatdiagramunkat és beteljesítő levelünket. Az így elsajátított Módszer egész életünkben segítségünkre lehet, hogy az elkerülhetetlen veszteségeinket feldolgozzuk.

A csoportos forma segíti, hogy a gyászoló érzelmi izolációja feloldódjon. A csoport tagjai titoktartással olyan bizalmi légkört teremtenek meg, melyben a gyászoló veszteségélményeinek feldolgozása kilép a magányosságból. Egymás megismerése, és mások gyászával való együttérzés a lelki megnyílásban és a gyászoló saját kapcsolatainak őszinte megélésében is segít. Ez a leginkább ajánlott formája a gyászfeldolgozásnak, de természetesen amennyiben az egyéni forma illik Önhöz, Specialistánk akkor is várja jelentkezését.

A Gyászfeldolgozás Módszerről bővebben ITT olvashat.

Baráti Eszter Kinga érdeklődését a 30-8642322-es telefonszámon vagy a kinga@iskolanoverek.hu 


2018. április 17-től június 19-ig keddenként
A csoportot vezeti: Baráti Eszter Kinga nővér, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista

Az induló csoport az első két alkalommal nyitott, lehet csatlakozni, utána zárttá válik.

Jelentkezés itt

Érdeklődés: kinga@iskolanoverek.hu

Tel. +36-30-8642322

A Gyógyulás a Gyászból Magyar Központ honlapja:
https://www.gyogyulasagyaszbol.hu