LELKIGYAKORLAT

BEVEZETÉS A JELENLÉT IMÁJÁBA
2019. JANUÁR 11-17.

Hat napos csöndmeditációs lelkigyakorlat 

A Boldogasszony Forrása Lelki Központban

Makó, Szent István tér 22/B.

A LELKIGYAKORLATOT VEZETIK:
Baráti Kinga SSND és Szászi Balázs.

A napi szentmiséket Mustó Péter atya mutatja be. 

A belső ima szorosan összefügg a megbékéléssel. Ami Istennel sem könnyű... sokszor az a tapasztalatunk, hogy hallgat.... Csak akkor juthatunk el Isten jelenébe, ha nem szaladunk el, amikor nem értjük őt, amikor hiányzik, hanem elviseljük titkát, távollétét, hallgatását is.
(Mustó Péter SJ - Csendben születik az élet)

SZÁLLÁS, ELLÁTÁS:

A lelkigyakorlat költségeiben benne van a szállás, az ágynemű mosás és napi háromszori étkezés. Kérjük a lelkigyakorlatozókat, hogy hozzanak magukkal törülközőt, benti cipőt, kényelmes benti ruhát. Lelkigyakorlatozóinkat külön szobában helyezzük el. Néhány szobának saját WC és fürdőszobája is van, ezeket elsősorban azoknak tartjuk fent, akik koruk vagy egészségi állapotuk miatt rászorulnak. Normál vagy húsmentes étkezést biztosítunk, diétás étkeztetést nem tudunk vállalni. A hozott élelmiszereknek fagyasztási, hűtési, melegítési, tárolási lehetőséget biztosítunk. 

ÉRKEZÉS: 2019. JANUÁR 11. PÉNTEK ESTE 6 ÓRÁIG. Közös vacsora 18.30-kor.
TÁVOZÁS: A lelkigyakorlat csütörtök este vacsorával ér véget.

KÖLTSÉGE
Teljes ár: 60.000 Ft, támogatott ár: 30.000 Ft.
Lelkigyakorlatozóink maguk dönthetik el anyagi lehetőségeik alapján, hogy milyen mértékben járulnak hozzá lelkigyakorlatuk költségeihez a teljes ár és a támogatott ár között. Azoknak, akik anyagi nehézség miatt a támogatott díjat sem tudják fizetni, további támogatás adható.

További információ: 
kinga@iskolanoverek.hu +36 30 8642 322 szaszi.balazs@gmail.com +36 30 5653 933